Alla inlägg den 12 januari 2012

Av Britt-Marie E - 12 januari 2012 05:37

En trevlig munk motte oss forsta dagen Han ville beratta om sig sjalv och var valdrigt pratglad. Han laser om Buddism och annat i sin skola. Han var 20 ar och hade blivit munk vid 10 ars alder. Trevliga och givande samtal. Ursakta att det blir lite konstigt nu vi gor vad vi kan.


Kul hur dom anvander hundar som sma bebisar har klader pa och baddar in som har.


Vi kom till ett stort tempel dar det var en procession dar en buddhas tander kom i en kista av glas att stanna har ca 1 manad Stora upptradanden och massor av folk. Detta ar tydligen nagot stort for Chiang Mai.

 Vi var till en nyoppnad park som var sa stor att det tog en hel dag att ga igenom. Massor av blommor och mycket handlade om att upplysa Thailandare vad man kan forsorja sig pa. Massor av landet dock inte Sverige hade utstallning. Holland och Danmark hade kor och bjod pa mjolk och ost. Det var inte manga turister dar.


Ulf fick lara sig att skara skaror i gummitrad viktigt att man inte skadar tradet. Sen rinner det ner i en skal som dom samlar upp mjolken. Sen haller dom vatskan i en form och har i nagot giftigt vet inte vad. Sedan kavlas det ut till plattor nar det har stelnat. Tank att gummit som vi anvander sa mycket kommer till pa detta satt.

Ursakta att vi inte kunde skriva under varje kort ska forsoka hitta ratt nasta gang. Ha det sa bra tills vi hors nasta gang. Vi njuter har!!!!!!

      visa     BEn procession fran Tibet        

Ovido - Quiz & Flashcards