Alla inlägg den 13 januari 2013

Av Britt-Marie E - 13 januari 2013 10:08

Nu har vi varit här i 5 dagar, härligt och lugnt ställe. Vi har gått upp tidigt, ätit en god frukost och vandrat till ett Tempel på höjden, där har vi setat och njutit länge, härlig energi. Sedan har vi badat i havet och i polen, Vid 5-tiden har vi ätit gott på en bra restaurang förstås Thaimat. Igår var det full fart på stranden, massor av Thailändare var här från Rayong, härligt liv på stranden som annars är ganska tom på folk, nu förstår vi varför det finns tusentals solstolar som vi knappt kommer ner i. Vi njuter för fullt i denna härliga miljö. I morgon bär det av till nästa beach, så vi tar en Songthaew med stora resväskan.

    

Högt på ett berg med havsutsikt ligger templet där 3 munkar bor, varje dag kommer kvinnor hit och lagar mat till munkarna, dom kommer också hit för att få råd.




 

Vi sitter i en skön gunga, katten har slagit sig till ro i mitt knä.




    

Poolen på hotellet är jätteskön, 3 meter djup.



  



      

Nu är det full fräs på lördagen, mängder av vattenskotrar med släp, skratt och glam överallt.




    

Barnfamiljer kommer i bil och stannar tills mörkret infaller. Dom har matsäck med sig.




 

Kul att gå här som svensk, de flesta hälsar på oss.




    

Här samlas högstadieungdomar. De hade tävlingar, den här går ut på att flickorna har bindel för ögonen, pojkarna ligger stilla medan flickorna för ett ägg under kläderna på kroppen, okrossat, massor av glädje och skratt.




     

Solnedgång över Koh Samet. Vi ses vid nästa beach. 

Ovido - Quiz & Flashcards