Alla inlägg den 16 mars 2013

Av Britt-Marie E - 16 mars 2013 15:43

Nu tackar vi för oss på den här härliga beachen Thueng Wua Laen. Vi har verkligen mått gott och träffat fina vänner, denna strand är så vit och vacker, med lite turister, Nanna Beach Resort som vi bodde på den här gången var jättefin, trevlig personal, god frukost, vackert och fint överallt med pool och havsutsikt.


Innan hemresan var jag och klippte mig, blev av med mina lockar som jag sparat ett par år. Det kändes skönt, hon är super duktig frisör.



 

Gulliga receptionister på vårt hotell, vi fick lova att komma igen nästa år!!!!!




Conny, Tui och hennes systerdotter vinkade av oss på Chumphons flygplats.



 

Vilket fint, färgglatt propellerplan vi åkte med. Planet var nästan fullt. När planet började rulla stod personal och gjorde Thaihälsningen.


     

 

Efter starten i Chumphon tog vi den här bilden. Vi hamnade på Gamla flygplatsen Don Mueang, där gick det gratisbussar till Internationella flygplatsen, Suvarnabhumi. Vi hade bokat in ett hotell nära flygplatsen som heter Siam hotell. Väl där stod en kvinna med en skylt SIAM Place Airport hotell och sen ordnade hon skjuts. Suverän service.



 

Vi fick skjuts tidigt nästa morgon, där Ulf kollar in vilken Gate vi ska till. Vi åker med Finnair, nästan direkt hem

en liten stund i Helsingfors med byte.



 

Utsikt över Bangkoks flygplats fantastiska  entre , det är bra organiserat  och  lätt att hitta,  personal att fråga står överallt.



 

Utsikt över Flygplatshallen, vi ska gå på nere till vänster

.


 

Drakarna vaktar både Tempel och Flygplatser.

Hej då Underbara Thailand. Jag hoppas vi kommer igen nästa år! Och tack alla ni som tagit del av vår resa!!!


  

   

Ovido - Quiz & Flashcards