Direktlänk till inlägg 30 januari 2014

Livet i Thathon

Av Britt-Marie E - 30 januari 2014 10:42

Nu har vi varit här i flera dagar och trivs fantastiskt bra. Vi har fått in en skön rutin och här är så lagom lugnt, vi får lite möten med äldre backpackers ibland. Vi vaknar ganska tidigt varje morgon av att gongongen går på berget och hundarna ylar,  sedan rablar munkarna visdomsord en halvtimme ungefär. Vi har härlig temperatur nu. Nattetid är nu 18 grader och på dagen 26 ungefär.Vi tar långa promenader och får uppleva mycket. Idag har vi gått ca 1 mil och mött massa bönder. Vi stannar här fler dagar än vi tänkte från början på tisdag bär det av till Chiang Mai.

       


Det kommer grupper av plockare just nu är det böner som gäller.

     


Bilen blir fullastad med majsblast efter skörden. 

   


Termitstacken är stor, kossorna ser annorlunda ut här.

   


Vacker utsikt där vi går!

 


Spännande grottliknande kinesikt på berget.

     


Vi mötte kvinnor som var på väg hem. Många bor väldigt fattigt medan andra har jättefina hus som är omgärdade av murar så man inte kan se in.

 


Fantastiska blommor som bananplantan har.

 


God papaya njuter vi av. Vi äter massor av frukter varje dag.

 


Underbar liten bebis på restaurangen där vi äter. 

 

 
 
Ingen bild

Karbenninggänget

30 januari 2014 19:22

Underbara bilder och ett fantastiskt landskap med floden, odlingarna och bergen! Roligt att se landsbygden! Och alla människor! Kram på er och njut bland papayor, bananblommor och i varandras sällskap! Kram från oss!

 
Ingen bild

Anna och Aki

30 januari 2014 19:56

Kanonfina bilder som vanligt. Ser ut att vara ett lugnt och stillsamt liv i Thaton. Har ni sett att den underbara lilla bebisen kastar en liten kräkning på kortet ;)

Ha det bra! Kram och kärlek <3

 
Ankan

Ankan

31 januari 2014 18:17

Vilken landsbygd det verkar vara där. Härligt att uppleva något genuint och att möta människorna som lever där. Spännande platser ni får se. Bananblomman var ju jättesnygg. En sån har jag aldrig sett förut. :) Tack för alla fina bilder! Kram!

http://www.myrhammar.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie E - 21 november 2018 11:18

Vågorna går höga i blåsten   Bergen lyser upp i kvällsolen     Fantastiska regnbågar efter regnet. Gott om inte ätbara apelsiner.   Bonsaiträd utanför ett hotell.   Avokadon verkade mogna.    Ca 15 grader i vattnet. I...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:12

  Vi tog en långtur längs floden inåt landet.   

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:06

        Vi tog en heldag nere vi stranden strosade så långt det gick, satt och löste korsord och njöt av det vackra vädret.                    ...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:03

    Vi tog en busstur upp till vackra Frigiliana med fantastisk utsikt och många trånga gränder att strosa i.    ...

Av Britt-Marie E - 11 november 2018 17:56

  Vi gick upp i soluppgången vid 8-tiden. Så vackert <3    Vi njöt av soluppgången <3       Gick en lång promenad längs stränderna, så vackert, inte många som badar nu men varmt och skönt i solen.       är   Nerja  är omslut...

Ovido - Quiz & Flashcards