Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Britt-Marie E - 14 februari 2011 14:16

Nu tar vi farval av harliga Chiang Mai som vi varit i en hel manad. Ett underbart stalle dar vi traffat massor av harliga manniskor. Vi langtar nu till havet!


Tunnelbanan i Bankok var val fungerande och intressant. Vi tog tunnelbanan till den storsta parken dar vi strosade runt i vantan pa nasta tag.

Taxibilar i glada farger syns overallt. Hoghusen tornar upp sig overallt. Detta ar verkligen en stor stad.


Tog taget fran Bankok till HuaHin och havet ca 20mil. Den forsta strackan gick langsamt med helt oppna rutor. Rorigt och det gick langsamt. Sedan gick det allt fortare och langre mellan stoppen.

HuaHin ar ett turiststalle av stora matt. Stranden full av turister och forsaljare. En vacker strand och fint att ligga under palmerna och njuta.

Det var verkligen underbart att komma till havet.

Vi stannade har 3 dagar sedan gick farden vidare mot Chumphon ytterligare 30 mil soderut.

Nu har vi funnit paradiset pa jorden. Detta stalle ar sa vackert, lugnt och vanligt. Nastan bara Thailandare moter oss har. Sa vanligt och mysigt. Har ar sa vackert med havsbris och harliga vagor. Chumphon-borna anvander detta som sitt semesterstalle. Har har inte sa manga turister upptackt detta underbara stalle. Vi njuter for fullt och tanker stanna har ett tag. Bor nu i en harlig liten bungalow dar vi kanner oss hemma. Sa trevliga manniskor har.

En dag fiskade dom med nat fran land. En halsning fran 2 som borjar forsta att det bara ar tre veckor kvar pa denna underbara resa. Skulle vilja bromsa tiden lite till!!! Kram till Er alla darhemma. Har nyss sett bilder pa massor av sno och kallt, det ar kanske inte sa dumt det heller. Vi satter pa AC nar vi kommer in i bungalowen.                         


Ovido - Quiz & Flashcards