Direktlänk till inlägg 23 januari 2012

Blandade bilder fran Chiang Mai, del 2

Av Britt-Marie E - 23 januari 2012 05:24

 

Ytterligare en bild pa harliga orchideer!


 

Fina vanner pa Smothie.stallet vi besoker ofta. Detta ar Drakfrukten pa nara hall. Det finns massor av harliga frukter vi ater mycket frukt i bitar och dricker smothie varje dag.


 

Drakfrukten ligger dar i korgen den farggladaste av alla. Forst kande han igen oss fran forra aret och nu hans dottrar, det  blir glada vinkningar varje dag. Nar vi kopt Smothie gar vi till Universitetstemplet och traffar munkar och studerande. Kul med kontakter!


 

Squars och Gurkor stora och vackrai hela tunneln. Riktigt vackert!


Nya behandlingen i Chiang Mai. Tok Sen, dom har en kil och hammare av tra  Hamrar pa senor, och leder sedan tanjer dom. Valdig effektiv behandling for att bli mjuk. Ulf som ar snickare tyckte det har var hemtamt.


 

Nu ar det min tur att fa Tok Sen. Ibland gjorde det gruvligt ont dar det satt fast. Hon var verkligen duktig pa det har har tagit fler behandlingar och kanner mig starkare och mjukare i benen och knana. Hon tanjde kraftfullt efter. Dom ar duktiga pa att behandla.


 

Har ar varat harliga rum pa hotellet. Pa andra sidan ar det balkong, dusch och toalett. Vi betalar inte mer an 110 kr per natt inklusive frukost bestaende av rostat brod, tva agg, juice nypressad, gott kaffe.


 
 
Ingen bild

Annika

23 januari 2012 12:22

Underbar bild på mamma och blommorna! Du är som en blomma själv! <3 Häftig och snygg gurktunnel! Och vilka roliga behandlingar! Förstår att Ulf känner sig hemtam med arbetssättet! :P Roligt namn också - vilket Tok Sen! :D Skulle vara roligt att pröva på någon gång. Kram på er älskade och underbara mamma och pappa! <3

 
Ingen bild

Anna

23 januari 2012 14:57

Åh, så underbart! Färgerna, smothies, blommor, behandlingar, och ett fint rum. Lite svårt att förstå att det är sant när man lever i detta kylslagna, gråvita Sverige. Det har i alla fall kommit lite pudersnö och som Annika skrev tidigare blir det statigt ljusare varje dag, så det finns hopp :-)

Såg lite läskigt ut med den där hammaren, men förstår att det måste vara effektivt!

Stor kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie E - 21 november 2018 11:18

Vågorna går höga i blåsten   Bergen lyser upp i kvällsolen     Fantastiska regnbågar efter regnet. Gott om inte ätbara apelsiner.   Bonsaiträd utanför ett hotell.   Avokadon verkade mogna.    Ca 15 grader i vattnet. I...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:12

  Vi tog en långtur längs floden inåt landet.   

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:06

        Vi tog en heldag nere vi stranden strosade så långt det gick, satt och löste korsord och njöt av det vackra vädret.                    ...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:03

    Vi tog en busstur upp till vackra Frigiliana med fantastisk utsikt och många trånga gränder att strosa i.    ...

Av Britt-Marie E - 11 november 2018 17:56

  Vi gick upp i soluppgången vid 8-tiden. Så vackert <3    Vi njöt av soluppgången <3       Gick en lång promenad längs stränderna, så vackert, inte många som badar nu men varmt och skönt i solen.       är   Nerja  är omslut...

Ovido - Quiz & Flashcards