Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

Mera från Mae Ramphung

Av Britt-Marie E - 21 januari 2013 03:24

Här kommer fler bilder från Mae Ramphung, se text under bilderna.

På helgerna kommer det busslaster med ungdomar, dom vill gärna att vi ska vara med när dom tar kort, så vi passade också på med vår kamera.



 

Här skojar Ulf med dom, dom vågar inte gå så nära honom.



 

På fredagskvällen mötte vi ett glatt gäng lite äldre ungdomar, dom ville vi skulle vara med dom på kvällen men det var vi lite för blyga för, hade säkert blivit jätteroligt, vi tog kort tillsammans, ser ni bubblorna på kortet s k orber.



 

Nästan allt säljs från moppar. Här kommer badleksakerna.



 

En munkskola för unga pojkar, dom ville gärna prata med oss på engelska, det är 160 barn på denna skola. De läser Matte, Fysik, Engelska, Thai och Buddism.



 

Munken som följde oss upp till templet på berget. Han är nog lärare för barnen. Han tog en massa kort på oss med vår kamera.



 

Framför mammabuddan. Han talade om för oss hur vi skulle sitta med benen.



 

En kvinna var här och städade medans vi var häruppe. Munken var tvungen att gå ner för meditationen började kl 11. Vi var kvar och hjälpte henne smycka Mammabuddhan.



 

Mammabuddan som ser ut över havet. Vi hängde fina blomband på händerna. Det var en fantastisk utsikt över havet häruppe. När vi satt däruppe kom det några munkpojkar och räckte fram mat till oss. När vi sen gick ner, gick vi in på expeditionen och gav en slant. När vi sen gick hemåt kom det en liten munk och sträckte blygt fram två påsar med thaigodis.



 

Nu har vi fått härliga upplevelser Vi söker upp det verkliga livet här och får en fantastisk respons. Vackra träd och blommor finns överallt.



 

Ett besök hos min Facebook vän.  Edel och Leif bor här från oktober till mars. De har byggt en underbart hus till sig själva och ett litet hus på tomten till en fattig Thaiman som ser till huset medans dom är i Sverige och även har stått för utbyggnader i huset.

 
 
Ankan

Ankan

21 januari 2013 08:01

Vad härligt med alla glada ungdomar! :) Och vilket lass på moppen med alla badleksaker. Det ser nästan farligt ut. Ser han nåt? Vad mycket ni får vara med om när ni är delaktiga i det verkliga live och möter alla fina människor. Lycka till med er tågresa idag! Älskar er!

http://www.myrhammar.com

 
Ingen bild

Jenny

22 januari 2013 10:42

Vilka underbara bilder BrittMarie! Den med orberna är ju helt fantastisk, så många!! Jag ryser när jag ser på dina bilder, längtar dit.. Ser så underbart och rofyllt ut. Vilka möten ni får, med både människor och djur. Iofs så skulle jag nog inte vilja möta en så stor spindel, men elefanten var ju hur söt som helst. För att inte tala om all god mat som finns där! Njut av er resa o var rädd om er. Varma kramar Jenny. (din fbvän) :)

 
Ingen bild

Karbenninggänget

24 januari 2013 21:44

Bilden på moppen med badleksakerna är helt underbar! Och ni är underbara! Vilket fantastiskt liv ni får leva under Thailands varma sol! Ha det gott fina ni!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie E - 21 november 2018 11:18

Vågorna går höga i blåsten   Bergen lyser upp i kvällsolen     Fantastiska regnbågar efter regnet. Gott om inte ätbara apelsiner.   Bonsaiträd utanför ett hotell.   Avokadon verkade mogna.    Ca 15 grader i vattnet. I...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:12

  Vi tog en långtur längs floden inåt landet.   

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:06

        Vi tog en heldag nere vi stranden strosade så långt det gick, satt och löste korsord och njöt av det vackra vädret.                    ...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:03

    Vi tog en busstur upp till vackra Frigiliana med fantastisk utsikt och många trånga gränder att strosa i.    ...

Av Britt-Marie E - 11 november 2018 17:56

  Vi gick upp i soluppgången vid 8-tiden. Så vackert <3    Vi njöt av soluppgången <3       Gick en lång promenad längs stränderna, så vackert, inte många som badar nu men varmt och skönt i solen.       är   Nerja  är omslut...

Ovido - Quiz & Flashcards