Alla inlägg den 14 januari 2011

Av Britt-Marie E - 14 januari 2011 14:54

Idag har vi gjort en harlig dagsutflykt 7 mil fran stan. Vi tog lokalbussen enda turister var vi de tittade lite intresserat i smyg. Det verkar som dom tycker att varat ljusa skinn verkar konstigt. Kanns som manga vill kanna pa det man kanske ska sitta pa Zoo och visa upp sig. Chiang Dao bestod av en gata med butiker. Vi tog en Song Taew oppen pickup bil med tak 5 km in mot berget. Kom fram till ett underbart stilla stalle med sma bungalow. Har finns vandringsleder. Vi bokade in en vecka dar fran den 18 jan till 25. Det ar lite turister dar som bor och vandrar. En bit upp i bergen gick vi till ett tempel 500 trappsteg pust och ston. Blev mottagna av trevliga munkar. Har var en fantastisk utsikt over djungeln med haga berg bakom otroligt vackert och sa stilla och harmoniskt. Som sagt har ska vi bo en vecka inget internet eller mobil eller TV bara naturen och stillheten det ska vi beratta om sen. Har nagra bilder fran idag.        

Av Britt-Marie E - 14 januari 2011 14:46

Vi skulle ta en tur till en Pandapark men han missuppfattade oss och vi akte till ett annat zoo men som tur vad fanns det Panda dar ocksa. Kul med alla barn fran Chiang Mai som var dar. Alla barn over hela varlden ar sig lika. Massor av ljud, bus och skratt. Tog en bild nar dom vantade pa att fa ga in. En upplevelse att se pandorna. Dom sitter och mumsar pa bambu som ar deras enda foda harlig stil sitter och skalar och ater det som ar inuti. Kunde inte lata bli att mata och klappa en sot elefantunge dar ocksa. Det var ett stort omrade att strosa i sa vi var dar fem timmar. Det ar 25 grader lagom temperatur.      

Av Britt-Marie E - 14 januari 2011 14:32

Langt samtal med en glad och trevlig munk som var intresserad var vi kom ifran ibland far man saga norra europa for att dom ska farsta. Han var duktig pa engelska for han laser sprak i templet det ar mycket studier dar som en skola.

Utanfor hotellet dar vi bor just nu ett backpackershotell som ar trevligt och bra pa alla satt. Sma butiker, restauranger, kafeer langs gatorna. Tuktuck och mopeder far overallt. Hundar springer fritt snalla och harmoniska. Ja allt ar annorlunda har.

Vid  nastan varje kvarter ar ett vackrt tempel men murar runtom en oas att ga in i. Vi gor langa harliga promenader sa tar vi paus med en frukt smothie vid ett tempel.

Vi gar ocksa pa behandlingar har. Igar var vi till det basta har. Det var blinda som gav oss Thai-beh. Det var det mest smartsamma och ocksa fantastiska vi nagon gang fatt vi blev riktigt haga pa det idag ar kroppen betydligt mjukare.    

Ovido - Quiz & Flashcards