Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Britt-Marie E - 26 januari 2011 11:30

Vi tog med oss Malees hund for att gora en djungelpromenad. Han visade oss vagen annars hade vi nog inte hittat hem igen. Fantastiska ljud, lianer och vaxter. Vi fick lita till vovven, han var trygg och da kunde vi ocksa kanna oss trygga.

Vi fick forst klattra uppat. Ulf hittade en stor tusenfoting, som tur var var den dod. Nagra farliga djur sags inte till men ett fantastiskt fagelliv. Harligt och Spannande.            

Av Britt-Marie E - 26 januari 2011 11:26

Vi besokte en harlig grotta som var flera km lang vi gick inte hela men det var spannande att vara darinne. Buddhafigurer fanns pa vaggarna i bo       rjan. Sedan fick man folja en kvinna med lykta men det tyckte vi var lite for tufft.

En underbart gammal kvinna satt utanfor grottan och salde fina oljor, och orter.

Av Britt-Marie E - 26 januari 2011 11:19

Vi fick ett varmt valkomnande nar vi kom till Malees bungalows. Hon ar en san rolig, harlig manniska som hela tiden ville att vi skulle uppleva och trivas. Cika         dorna lat for fullt pa kvallar och natter ett riktigt hagt ljud. Annars var det sa stilla och tyst dar. Malee ar gift med en Sweitzare och de har en son tillsammans 8 ar. 3 hundar som var helt underbara. Den stora var med pa var djungelpromenad. Vi trivdes sa bra dar. Kommer sakert igen nan gang!!!

Ovido - Quiz & Flashcards