Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Britt-Marie E - 29 januari 2011 05:25

Vi akte upp till Doi SutHep Dar ett av dom maktigaste templen ligger 1500 meter over havet. Sa vackert och sa vacker utsikt. Massor av Thailandare dar. Dom koper rokelse och blommor gar nagra varv runt templet. Alla sorters Thailandare. Blev valsignad av en munk som stankte vatten pa oss. En gammal vis munk. Detta var en upplevelse!

Vacker utsikt fran templet. Man sag hela Chiang Mai som ett flygfoto.

Vi akte vidare upp med var chauffor till ett av Kungens palats. Det lag annu hogre. Vilken tradgard!!!! Sa vackert och sa svalt och skont att strosa dar. Kungen har ar over 80 ar. Han ar lite sjuklig och bor i sitt palats i Bankok. Detta ar bara oppet nar han inte ar dar.Det ar en prinsessa man ser standigt i tidningar och pa TV hon ar nog i 50 ars aldern.

Sag att dom borjat demonstrera i Bang           kok. Rodskjotrona sitter i tyst demonstration nagra tusen. Hors nar man pratar med dom at dom kommer inte att ge sig for gulskjortorna. Hoppas det blir demokrati.

Efter valsignelsen blev jag som ljus som ni ser. Eller ar det solen som gjorde detta

Man kan aldrig veta.

Av Britt-Marie E - 29 januari 2011 05:14

Har lite bilder fran vart nya hotell som ar bra pa alla satt. Sa harligt att ga ner och fa en harlig frukost. Det ar sa mycket unga manniskor har i Gamla Stan. Ungdomar som vill ut pa aventyr, det finns massor att valja pa. Vi har lamnat in tvatten 5 kronor kilot och man far tillbaka det struket och snyggt. Ja all service finns for att vi turister ska ha det bra. Har hittat ett roligt och jattebra internettcafe for 4 kr i timmen med hjalp om man behover. Templet vi visade tidigare har blivit en vana att ga till och mota morkret. Spotlight pa det ar det en maktig syn 90 meter hogt. Har sitter vi och njuter med en mango smothie.

Vi far hela tiden trana varan engelska. Traffar sallan svenskar.      

Ovido - Quiz & Flashcards