Direktlänk till inlägg 6 februari 2012

Ater i Chiang Mai.

Av Britt-Marie E - 6 februari 2012 04:25

 

Ett harligt mote med en som tagit examen!!!!


   

Ofta efter en tempelvisning avslutas det med stora thailyktor som stiger hogt upp mot skyn. Pa forsta kortet ser ni en gammal munk som hjalper till att halla i.


   

I Thailand ar all skogsavverkning forbjuden sedan 1997, men bambu anvands till allt mojligt. Har ser ni stallningar vid ett tempel. Det ar hallbart att ga pa.


 

En harlig blomsterfestival sa vackert. Ser ni orferna pa den har bilden. Det ar hog andlighet har som ni forstar. Denna vackra utsmyckning ar full av olika sorters blommor.


 

Underbara Thailandare dom ar sa vackra och gor allt sa vackert, nastan overkligt!


 

Man kan inte tro det men allt detta ar utskurna gronsaker och frukter sa otroligt vackert.


 

Har har vi det svenska paret som njuter av allt det vackra. Manga fragar oss om vi ar pa honeymon och vi sager naturligtvis ja!!!!


 

Innan upptradande passade jag pa att ta ett kort pa ett underbart gang och Ulf star bredvid i sin fina rosa skjorta.


 

Annu ett harligt mote pa blomsterfestivalen. Hon satt pa en blomservagn. Alla vagnar kommer in till en park dar allt star uppstallt att titta pa till nasta dag. Vi har verkligen njutit den har manaden i harliga Chiang Mai. Bott pa samma hotell har och fatt in en skon rutin, gatt pa massor av behandlingar och lart mig tva nya. Den sista som jag inte har bild pa ar en Herbale healing varma orter pa kroppen helt underbart. Det kan jag erbjuda er nar jag ar hemma, sjalv blev jag helt euforisk efter en timmes behandling.

I morgon kvall bar det ivag till Bankok med nattag. Ungerfar 70 mil. Hade tur att fa forsta klass sa vi far ett eget litet rum pa taget. Vi ar framme pa morgonen och forsatter sedan resan ner till Chumpon  ca 50 mil, sa sammanlagt har vi da akt 120 mil och ar da ca ca 30 mil fran Krabi dar vi ska vara sista veckan tillsammans med Anna, Aki och fam. Hultqvist. Vi far tacka for denna underbara tid har i Chiang Mai. Vi ses nasta gang i Chumpon!!!

 
 
Ingen bild

Annika

6 februari 2012 18:38

Vad otroligt vackert och fint allting är! Och så fina underbara ni mitt i alltsammans! :) Otroligt det där som var utskuret av frukter och grönsaker. Och vilka möten ni får! Kram på er finaste och bästaste föräldrar!

 
Ingen bild

Marjatta o Matti

10 februari 2012 21:08

Hej!
Vad avunsjuka vi blir när vi ser på alla era fina bilder.
Här sitter vi i -10 grader. Vi måste värma oss i bastun i stället
där hade vi +80 grader varmt. Aki o Anna är just här och hälsa på oss. Tänk att det är två år sen vi var där tillsammans. Har det bra där.
Hällsningar från Skbg
Ungdomarna hälsar också.

 
Ingen bild

Anna

11 februari 2012 08:45

Ni är så himla duktiga på att ta vackra, stämningsfulla bilder! Och ni är ju för söta i rosa - pappa i skjortan och mamma i den fina t-shirten :)

Det är lördag morgon och jag har vaknat upp på Per-Olsvägen. Jag har lyckats koka mig en kopp te, Aki sover fortfarande (i soffan). Allt är bra här och Jakob verkar nöjd. I eftermiddag kommer även Smulan hit. Vi ska åka över till Benjamin en sväng och grattulera innan vi åker till Västerås och packar ihop det sista. I morgon kväll åker vi! Då är vi åtminstonde i samma land :)

KRAM till mina fina underbara föräldrar <3

 
Ingen bild

Karbenninggänget

11 februari 2012 10:33

Vilka fina bilder på er! Man ser verkligen hur bra ni mår! :)Och vilka vackra blomarrangemang, grönsaker ;) och thailändare. Nu längtar man bara själv efter lite "makeover" för här rinner näsan just nu och förkylningen är envis. Dock är det mildväder ute och solen lyser nästa igenom molnen, vårvintern är här. Massor av kramar till er, snart ses vi!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie E - 21 november 2018 11:18

Vågorna går höga i blåsten   Bergen lyser upp i kvällsolen     Fantastiska regnbågar efter regnet. Gott om inte ätbara apelsiner.   Bonsaiträd utanför ett hotell.   Avokadon verkade mogna.    Ca 15 grader i vattnet. I...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:12

  Vi tog en långtur längs floden inåt landet.   

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:06

        Vi tog en heldag nere vi stranden strosade så långt det gick, satt och löste korsord och njöt av det vackra vädret.                    ...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:03

    Vi tog en busstur upp till vackra Frigiliana med fantastisk utsikt och många trånga gränder att strosa i.    ...

Av Britt-Marie E - 11 november 2018 17:56

  Vi gick upp i soluppgången vid 8-tiden. Så vackert <3    Vi njöt av soluppgången <3       Gick en lång promenad längs stränderna, så vackert, inte många som badar nu men varmt och skönt i solen.       är   Nerja  är omslut...

Ovido - Quiz & Flashcards