Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Britt-Marie E - 6 februari 2012 04:25

 

Ett harligt mote med en som tagit examen!!!!


   

Ofta efter en tempelvisning avslutas det med stora thailyktor som stiger hogt upp mot skyn. Pa forsta kortet ser ni en gammal munk som hjalper till att halla i.


   

I Thailand ar all skogsavverkning forbjuden sedan 1997, men bambu anvands till allt mojligt. Har ser ni stallningar vid ett tempel. Det ar hallbart att ga pa.


 

En harlig blomsterfestival sa vackert. Ser ni orferna pa den har bilden. Det ar hog andlighet har som ni forstar. Denna vackra utsmyckning ar full av olika sorters blommor.


 

Underbara Thailandare dom ar sa vackra och gor allt sa vackert, nastan overkligt!


 

Man kan inte tro det men allt detta ar utskurna gronsaker och frukter sa otroligt vackert.


 

Har har vi det svenska paret som njuter av allt det vackra. Manga fragar oss om vi ar pa honeymon och vi sager naturligtvis ja!!!!


 

Innan upptradande passade jag pa att ta ett kort pa ett underbart gang och Ulf star bredvid i sin fina rosa skjorta.


 

Annu ett harligt mote pa blomsterfestivalen. Hon satt pa en blomservagn. Alla vagnar kommer in till en park dar allt star uppstallt att titta pa till nasta dag. Vi har verkligen njutit den har manaden i harliga Chiang Mai. Bott pa samma hotell har och fatt in en skon rutin, gatt pa massor av behandlingar och lart mig tva nya. Den sista som jag inte har bild pa ar en Herbale healing varma orter pa kroppen helt underbart. Det kan jag erbjuda er nar jag ar hemma, sjalv blev jag helt euforisk efter en timmes behandling.

I morgon kvall bar det ivag till Bankok med nattag. Ungerfar 70 mil. Hade tur att fa forsta klass sa vi far ett eget litet rum pa taget. Vi ar framme pa morgonen och forsatter sedan resan ner till Chumpon  ca 50 mil, sa sammanlagt har vi da akt 120 mil och ar da ca ca 30 mil fran Krabi dar vi ska vara sista veckan tillsammans med Anna, Aki och fam. Hultqvist. Vi far tacka for denna underbara tid har i Chiang Mai. Vi ses nasta gang i Chumpon!!!

Av Britt-Marie E - 6 februari 2012 04:17

 

Sa har ser baten ut som vi akte pa floden med. Floden heter Mae Kok och ar en biflod till Mekongfloden.


Annu enklare liv i Chiang Rai! Har saljs allt pa gatorna.





Ovido - Quiz & Flashcards