Direktlänk till inlägg 26 januari 2011

Djungelpromenad

Av Britt-Marie E - 26 januari 2011 11:30

Vi tog med oss Malees hund for att gora en djungelpromenad. Han visade oss vagen annars hade vi nog inte hittat hem igen. Fantastiska ljud, lianer och vaxter. Vi fick lita till vovven, han var trygg och da kunde vi ocksa kanna oss trygga.

Vi fick forst klattra uppat. Ulf hittade en stor tusenfoting, som tur var var den dod. Nagra farliga djur sags inte till men ett fantastiskt fagelliv. Harligt och Spannande.            

 
 
Ingen bild

Karbenninggänget

26 januari 2011 18:28

Vilken växtlighet, härligt att se! Och vad bra att hunden kunde ledsaga er. Ni ser ut att ha haft spännande äventyr i bergen. Här är det åter kallt igen, -12. Vi sitter vid brasan och myser. Som tur vad har det inte snöat så mycket. Smulan trivs och har hittat en rytm mellan ute och inne. Och kelar så väldigt med oss genom att gnugga huvudet mot oss och smaka lite på våra öron ;)
Är så stolt att jag har en mamma och pappa som ger sig ut på så häftiga äventyr!! Underbart att ni har sån nyfikenhet och utforskarlust!
Älskar er! Var rädda om er! Kram!!

 
Ingen bild

Anna & Aki

26 januari 2011 20:00

Där i djungeln stortrivdes ni förstår jag! Läbbig tusenfoting förstås. Tur ni slapp se några levande monster :) Mysigt med hunden som följde med. Var det kallt eftersom ni har så mycket kläder på er eller var det för insekterna?

Britt-Marie E

27 januari 2011 08:43

Ja det var lite kylslaget senare kom varmen dit som har.

 
Ingen bild

Ankan

26 januari 2011 21:05

Vilka underbara och härliga bilder! :) Man blir sååå sugen att ta första bästa flyg till den del av världen där ni är! Här är det kallt som tusan igen, men vi har ändå varit ute på lite kvällsäventyr i Karmansbo efter jobbet idag! Kraaam!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie E - 21 november 2018 11:18

Vågorna går höga i blåsten   Bergen lyser upp i kvällsolen     Fantastiska regnbågar efter regnet. Gott om inte ätbara apelsiner.   Bonsaiträd utanför ett hotell.   Avokadon verkade mogna.    Ca 15 grader i vattnet. I...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:12

  Vi tog en långtur längs floden inåt landet.   

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:06

        Vi tog en heldag nere vi stranden strosade så långt det gick, satt och löste korsord och njöt av det vackra vädret.                    ...

Av Britt-Marie E - 15 november 2018 17:03

    Vi tog en busstur upp till vackra Frigiliana med fantastisk utsikt och många trånga gränder att strosa i.    ...

Av Britt-Marie E - 11 november 2018 17:56

  Vi gick upp i soluppgången vid 8-tiden. Så vackert <3    Vi njöt av soluppgången <3       Gick en lång promenad längs stränderna, så vackert, inte många som badar nu men varmt och skönt i solen.       är   Nerja  är omslut...

Ovido - Quiz & Flashcards